16.5. Trendy a standardy profesionální obsluhy

Cena pro členy AHR ČR:
5 445 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

Cena pro nečleny:
8 470 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

ceny jsou za osobu

Okruhy témat

  • Základy etikety obsluhy
  • Proklientské chování a přístup k hostům
  • Pravidla aktivní nabídky a prodeje
  • UP SELLING a jeho využití v praxi
  • Řešení stížností a konfliktů. Jak jim předcházet
  • Trendy v Gastronomii, praktická cvič

Přihlaste se na kurz

Zbývá posledních 3 míst.
Účastníci

Kurzu se mohou účastnit až 4 lidé za jednu organizaci. Cena kurzu je za jednu osobu.

Pro členy AHR ČR nabízíme slevu na všechny kurzy a mnoho dalších výhod. Kurzy jsou pro členy i nečleny totožné.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte projektovou manažerku

+420 778 070 628
skodna@ahrcr.cz